30 april 2022
14:30

Hällbybrunns IF

Referat: Bele Barkarby FF - Hällbybrunns IF

Valborgsmässoafton och bortamatch mot Bele Barkarby. Vi är nära att ta ledningen i den 9 minuten när Vickan tar vara på en retur som räddas på mållinjen. Istället för 0-1 gör Bele 1-0 minuter senare på en hörna som vi inte lyckas få undan. Vi får inte till något spel, bollen är mer i luften än på backen och Bele slår mycket långbollar som vi har svårt att få tag i. Bele är taggade och vinner det mesta och vi har svårt att hitta rätt i våra positioner.
Vi flyttar upp laget för att försöka få till en kvittering men i den 80 minuten gör Bele 2-0 och några minuter senare ökar de på till 3-0 som också blir slutresultatet.
Vi laddar om och hoppas på en bra träningsvecka hemma på Skogsvallen och premiärmatch på hemmagräset på lördag 7 maj 15:00 när vi tar emot Enköpings SK UK.